Bezpieczeństwo żywności
Bezpieczeństwo żywności
- Sprzedaż bezpośrednia produktów pochodzenia zwierzęcego - wymagania z zakresu bezpieczeństwa Żywności
- Informacje dotyczące łańcucha pokarmowego
- Pismo Głównego Lekarza Weterynarii w sprawie zakresie występowania afrykańskiego pomoru świń na terenie Polski
- Powiadomienie o zamiarze przeprowadzenia uboju świń , nutrii oraz badaniu w celu produkcji mięsa na użytek własny.
- Obwieszczenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 2 czerwca 2016 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w sprawie wymagań weterynaryjnych przy produkcji mięsa przeznaczonego na użytek własny
- Ubój w gospodarstwie pozyskanie mięsa na użytek własny
- Wniosek o wydanie zaświadczenia na transport
Opublikował: Marcin Marzec
Publikacja dnia: 10.07.2018
Podpisał: Danuta Pawicka-Stefanko
Publikacja dnia: 10.07.2018
Dokument z dnia: 10.07.2018
Dokument oglądany razy: 1 023